Loodgieterswerk

We gebruiken kwalitatief hoogwaardige producten, ook bij hetgeen wat u niet dagelijks ziet. Loodgieterswerk realiseren we vakkundig voor u, zoals de montage van sanitaire voorzieningen en het aanleggen van waterleidingen. Van de jacuzzi in uw tuin tot aan de douche op zolder.

Alle diensten op het gebied van loodgieterswerk

Welke diensten wij vervaardigen op het gebied van loodgieterswerk? Alles. Bij Marco van Wijk Totaalbouw zorgen we ervoor dat alles perfect werkt en u probleemloos gebruikmaakt van uw hele woning. Denk aan de plaatsing van inbouwkranen, waterontharders en drukverhogers. Maar ook de bepaling van de beste posities en het gebruik van de nieuwste technologieën: het hoort allemaal bij ons vakwerk. We houden bij het totaalproject niet alleen rekening met hoe u uw woning nú wilt gebruiken. We richten ons ook op de toekomst en denken aan elementen waar u misschien nog niet aan dacht.

Leg uw totaalproject in onze handen

Schakel onze diensten in en bespreek al uw wensen met ons. Wij zorgen ervoor dat deze worden gerealiseerd. En als u tussendoor een wijziging wilt, hebben we dat binnen een mum van tijd doorgevoerd. Wilt u het toilet bijvoorbeeld toch op een andere plek? Doen we! Bespreek uw wensen vandaag al door ons te bellen via 0611108640.

Contactformulier