Timmerwerk

Houten elementen helemaal naar wens en perfect op maat maken, dat is wat wij voor u doen. Een kast op maat? Geen probleem. Een nieuw dak? Wij regelen het. We werken te allen tijde zeer gedetailleerd en denken 20 stappen vooruit.

Wat wij met timmerwerk voor u realiseren

Bij het totaalproject van uw woning kan timmerwerk niet achterblijven. Hout is een duurzaam en veelzijdig materiaal wat de beste basis is voor bijvoorbeeld kasten, daken, schuren etc. Bij Marco van Wijk Totaalbouw zorgen we er in de basis al voor dat dit perfect wordt gebouwd. Dat betekent: gebruikmaken van duurzaam en sterk hout, de beste bouwtechnieken en onverwoestbare bevestigingsmaterialen. Daarna perfectioneren we het, precies zoals u het voor u ziet. Of u nou een idee in uw hoofd heeft gecreëerd, of iets moois heeft gezien bij iemand anders. Leg alles maar bij ons neer, dan komt het vanzelf goed.

Neem contact met ons op

Met een enkel belletje heeft u meteen de mogelijkheden met ons besproken. Of u nu meer wilt weten over hoe we het timmerwerk uitvoeren, of u meer duidelijkheid wilt over het complete project dat u voor u ziet. Bel ons geheel vrijblijvend op via 0611108640.

Contactformulier