Exclusieve aanbouw

Heeft u het idee om een luxe aanbouw te laten bouwen bij uw woning? Met een aanbouw creëert u een groter woonoppervlak en is het mogelijk om binnen en buiten mooi in elkaar over te laten lopen. Oftewel: meer woongenot! Bij Marco van Wijk Totaalbouw staan we voor u klaar om een serre of aanbouw te vervaardigen.

Laat ons uw wensen weten

Met een luxe aanbouw ontstaat er een geheel nieuwe ruimte. Vaak kiest men ervoor om er schuifdeuren of tuindeuren bij te plaatsen, die in direct contact staan met de tuin. Hierdoor ontstaat er een samensmelting tussen binnen en buiten. Denk ook aan een serre, helemaal van glas. Of een aanbouw met erker aan de voorkant van uw woning. Wat uw wensen ook zijn, ons team denkt met u mee en gaat voor oplossingen waar u nog jarenlang tevreden mee bent.

Kies voor maatwerk

Wij maken uw luxe aanbouw geheel op maat. Tijdens dit bouwproject heeft u één aanspreekpunt, waardoor er snel geschakeld wordt en efficiënt wordt gewerkt. Een wijziging doorgeven, is dus nooit een probleem! Heeft u een vraag of wilt u uw wensen met ons bespreken? Twijfel dan niet om te bellen naar 0611108640.

Contactformulier