Renovatie

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling in uw woning door een renovatie te doen? Bij Marco van Wijk Totaalbouw helpen we u verder. Wij kunnen uw hele huis aanpakken, wat uw idee ook is. We denken met u mee en komen met vernieuwende ideeën die werken op de lange termijn.

Uw woning in een nieuw jasje

Een nieuwe keuken, badkamer, aanbouw en binnen- of buitenzwembad? Wij realiseren het allemaal – soms door gespecialiseerde samenwerkingspartijen in te schakelen. We werken gedetailleerd en zorgen ervoor dat alles uitermate goed werkt. De volgende diensten vervaardigen we zoal voor u:

Zoals u leest, gaat het bij ons echt om totaalbouw. Wilt u uw woning gebruiksvriendelijker maken en voorbereiden op de toekomst? Of wilt u dat de hele woning er ‘gewoon’ mooier uitziet? Wat u ook wenst, wij staan voor u klaar.

Kies voor gedetailleerde renovatie

Nadat u een offerteaanvraag bij ons doet, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Hierin bespreken we uw wensen, budget en de mogelijkheden. Bovendien ontdekken we dan meteen of het klikt. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0611108640.

Contactformulier