Villa + bijgebouw in Pijnacker

Dit project in Pijnacker is geheel door ons gerealiseerd. We zijn begonnen met het uitgraven voor het bijgebouw. Vervolgens zijn er heipalen geslagen en hebben we de fundering en de vloer gestort.  Hierna zorgden we voor de houtskeletbouw in onze werkplaats! Op deze manier kunnen we droog en snel bouwen waardoor de bouwtijd op locatie aanzienlijk verkort word.  In twee dagen tijd kunnen we op deze manier een gehele woning plaatsen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we minder weersafhankelijk zijn en zo eigelijk altijd door kunnen met onze werkzaamheden.

Nadat de ruwbouw was geplaatst was het tijd voor de afwerking.

Alle afwerking in de woningen hebben wij in eigen beheer gerealiseerd op deze manier heeft U als kant 1 aanspreekput.  zowel het hoofdgebouw al bijgebouw hebben wij netjes afgewerkt en voorzien van fantastische badkamers. ook zijn in beide tegelvloeren gelegd met een houtlook structuur slijtvast en onderhoudsarm.

Buiten op het terrein hebben wij ook een zwembad gerealiseerd samen met onze vaste partner. als laatst hebben we ook de bestrating en fontein aangebracht zodat we dit Totaalplaatje konden opleveren aan een tevreden klant.