Over ons

In 2018 besluit Marco van Wijk zijn eigen bouwbedrijf op te zetten, namelijk MVW Afbouw. Al snel gaat dit succes als een lopend vuurtje en weten velen in regio Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Brabant hem te vinden. Dit komt door de goede kwaliteit, snelheid en heldere communicatie die worden gehanteerd gedurende ieder project. Het komt ook al regelmatig voor dat hij eigenhandig complete woningen bouwt, van fundering tot badkamerbetegeling. En dat allemaal tot in de perfectie, tot op de millimeter nauwkeurig. In 2022 besluit Marco daarom een switch te maken naar de totaalbouw en verandert zijn bedrijfsnaam naar Marco van Wijk Totaalbouw. In samenwerking met een vakkundig team, zorgt hij ervoor dat uw woning wordt gebouwd.

Ook is Marco van Wijk Totaalbouw in te schakelen voor bouwbegeleiding. Hij doet alle communicatie met de klanten en zorgt ervoor dat de bouwplanning naar behoren en soepel verloopt. Ontzorgen, oog voor detail en heldere communicatie zijn dan ook sleutelwoorden die dit bedrijf omschrijven.

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden vrijblijvend met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op